Maatwerk

Voor iedereen die een gepersonaliseerd sieraad wil hebben is maatwerk de beste optie. Samen met Jacqueline wordt hierbij nagedacht over de wensen, vertaald naar een ontwerp en uiteindelijk vervaardigd in het materiaal naar keuze. Lees meer.

Reparaties

Heeft u een sieraad dat kapot is, niet meer past of niet meer zo mooi glinstert als voorheen, dan ben je bij Spoenk aan het juiste adres. Uw sieraden worden hier weer hersteld of vermaakt zodat u deze weer met plezier kan dragen. Lees meer.

Workshops

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om sieraden te maken? Of bent u op zoek naar een ander teamuitje dan anders? Spoenk geeft hiervoor workshops om een kijkje te nemen in het atelier van een goudsmid. Lees meer.

Welkom bij SPOENK |  Goudsmid Utrecht. De goudsmid aan de rand van de stad Utrecht!

Waarschijnlijk heeft u een hoop websites bekeken tijdens uw zoektocht naar iets unieks. Leuk dat u mij gevonden heeft en een kijkje komt nemen op mijn website.

Wij vertalen uw wens naar een mooi sieraad. Hierbij staat uw wens centraal en doen wij er alles aan om deze te verwezenlijken. Bent u altijd al op zoek naar bijvoorbeeld die specifieke oorbellen? Heeft u een gouden ring van uw oma maar past deze niet of is het niet uw smaak? Omsmelten en vermaken tot een ander sieraad is dan een mooie oplossing! Of wilt u iets laten repareren, vergroten of verkleinen? Het kan allemaal bij Spoenk | Goudsmid Utrecht.

Spoenk-Goudsmid Europalaan 20, 3526 KS, Utrecht

M: info@spoenk-goudsmid.nl T: 06-49008890