“Heel erg blij met de verlovingsring die Jaqueline gemaakt heeft. Ze heeft veel tijd genomen om samen van een bestaande ring tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen en het eindresultaat is ontzettend mooi geworden!” – Daniel Burggraaff

Stappen Maatwerk

Voor iedereen die een uniek sieraad wil laten maken is maatwerk de beste optie. Samen met Jacqueline worden uw wensen bekeken en omgezet naar een ontwerp en vervolgens vervaardigd tot een uniek sieraad. Bekijk hieronder hoe Jacqueline te werk gaat.

Stap 1. Contact leggen
De eerste stap van het proces is contact leggen. Dit kan door onderaan de pagina op de interesse knop te klikken of bovenin naar de contact pagina te gaan. Geef vervolgens in het contactformulier aan wat uw wensen zijn. Dus wat voor soort sieraad en voor welke gelegenheid u iets wenst te laten maken. Spoenk neemt vervolgens contact met u op om een eerste afspraak te maken waarin uw ideeën doorgesproken worden.

Stap 2. Bezoek atelier
U bezoekt ons atelier om uw wensen door te spreken. Hierbij geeft u aan voor welke gelegenheid u iets laat maken en hoe u het ontwerp voor ogen heeft. Om tot het best passende ontwerp te komen zou het Jacqueline helpen als u zelf vooraf nadenkt hoe u wat u voor ogen heeft het beste kunt omschrijven door bijvoorbeeld wat voorbeelden mee te nemen en nadenkt over uw budget. Vervolgens worden de mogelijkheden besproken en wordt in uw bijzijn het eerste ontwerp geschetst.

Stap 3. Ontwerp
Vervolgens geven wij u enige tijd om over het ontwerp na te denken en eventuele aanpassingen terug te koppelen zo komen gezamenlijk tot een eindontwerp. Mocht het nodig zijn kunnen er extra ontwerp afspraken gemaakt worden. Daarna wordt er een prijsopgave gemaakt en is het sieraad klaar om gesmeed te worden. Mocht u op het ontwerp terug komen dan volgt ook een nieuwe prijsopgave.

Stap 4. Vervaardigen sieraad
Direct na (schriftelijk) akkoord en ontvangst van de aanbetaling start Jacqueline met het smeden van uw sieraad. Uw unieke wens gaat Jacqueline omzetten naar een tastbaar sieraad. De tijd die dit in beslag neemt is afhankelijk van het ontwerp en wordt gecommuniceerd.

Stap 5. Ophalen sieraad
Op het moment dat uw sieraad klaar is ontvangt u een mail. Vervolgens maken we een afspraak om het sieraad op te halen. Nadat de betaling is voltooid kunt u het sieraad mee naar huis nemen.

Spoenk-Goudsmid Zeehaenkade 50, 3526LC Utrecht

M: info@spoenk-goudsmid.nl T: 06-49008890