“Jacqueline heeft snel en erg kundig een ring van mij vergroot en ook meteen de zettingen nagelopen. En dat allemaal tegen een mooie prijs. Ze weet wat ze doet, maakt duidelijke afspraken en houdt zich ook hieraan! Heel fijn!” – Deidre

Stappen reparatie

Heeft u een sieraad dat kapot is, niet meer past of niet meer zo mooi glanst, dan bent u bij Spoenk Goudsmid aan het juiste adres. Uw sieraden worden hier gerepareerd of vermaakt zodat u deze weer met plezier kunt dragen. Bekijk hieronder hoe Jacqueline te werk gaat.

Stap 1. Contact leggen
De eerste stap van het proces is contact leggen. Dit kan door onderaan de pagina op de interesse knop te klikken of bovenin naar de contact pagina te gaan. Geef daarbij aan wat de reparatie betreft, zoals vergroten of verkleinen, schoonmaken, edelstenen, diamanten of delen die missen of een element dat gebroken is. Vervolgens neemt Spoenk contact met u op om een afspraak te maken om langs te komen.

Stap 2. Bezoek atelier
U bezoekt het atelier van Spoenk Goudsmid in Utrecht met het sieraad waar het om gaat. Jacqueline stelt dan vast wat er nodig is om het sieraad weer draagbaar te maken. Gaat u akkoord met de reparatie, dan laat u de ring achter bij Spoenk Goudsmid en gaat Jacqueline ermee aan de slag.

Stap 3. Reparatie
Jacqueline gaat voor u aan de slag. Mochten er onverwachtse complicaties optreden, zoals handelingen die kosten meebrengen, wordt u hiervan op de hoogte gesteld. Dit wordt alleen in overleg met u uitgevoerd.

Stap 4. Ophalen reparatie
Op het moment dat uw sieraad klaar is ontvangt u een mail. Vervolgens maken we een afspraak om het sieraad op te halen. Nadat de betaling is voltooid kunt u het sieraad mee naar huis nemen.

Spoenk-Goudsmid Eendrachtlaan 15, 3526 KS, Utrecht

M: info@spoenk-goudsmid.nl T: 06-49008890