“Jacqueline heeft snel en erg kundig een ring van mij vergroot en ook meteen de zettingen nagelopen. En dat allemaal tegen een mooie prijs. Ze weet wat ze doet, maakt duidelijke afspraken en houdt zich ook hieraan! Heel fijn!” – Deidre

Stappen reparatie

Stap 1. Contact leggen
De eerste stap van het proces is contact leggen. Dit kan door onderaan de pagina op de interesse knop te klikken of bovenin naar de contact pagina te gaan. Geef daarbij aan wat de reparatie betreft, zoals onderhoud, een edelsteen die eruit is gevallen of een element dat gebroken is. Vervolgens neemt Spoenk contact met u op om een afspraak te maken om langs te komen.

Stap 2. Bezoek atelier
U bezoekt het atelier van Spoenk met het sieraad dat reparatie behoeft. Jacqueline stelt dan vast wat er nodig is om het sieraad weer in goede staat terug te brengen. Gaat u akkoord met de reparatie, dan laat u de ring achter bij het atelier en gaat Spoenk ermee aan de slag.

Stap 3. Reparatie
Spoenk gaat de benodigde behandelingen van uw sieraden toepassen. Mochten er onverwachtse complicaties optreden, zoals extra handelingen die de kosten opdrijven, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld en wordt dit alleen in overleg met u uitgevoerd.

Stap 4. Voltooiing reparatie
Op het moment dat uw sieraad gereed is krijgt u een mail. Er wordt dan een afspraak gemaakt om het sieraad bij het atelier op te halen. Na het voldoen van een betaling kunt u het sieraad mee naar huis nemen.

Spoenk-Goudsmid Europalaan 20, 3526 KS, Utrecht

M: info@spoenk-goudsmid.nl T: 06-49008890