“Heel erg blij met de verlovingsring die Jaqueline gemaakt heeft. Ze heeft veel tijd genomen om samen van een bestaande ring tot een uniek en persoonlijk ontwerp te komen en het eindresultaat is ontzettend mooi geworden!” – Daniel Burggraaff

Stappen Maatwerk

Stap 1. Contact leggen
De eerste stap van het proces is contact leggen. Dit kan door onderaan de pagina op de interesse knop te klikken of bovenin naar de contact pagina te gaan. Geef vervolgens in het contactformulier aan wat uw wensen zijn. Dus wat voor soort sieraad en mogelijk al welke materialen er gebruikt moeten worden. Spoenk neemt vervolgens contact met u op om een afspraak te maken om het idee door te spreken.

Stap 2. Bezoek atelier
U bezoekt het atelier om een uw idee door te spreken. Hierbij geeft u aan wat u precies wilt maken en hoe dat er ongeveer uit moet komen te zien. U kunt hierbij voorbeelden meenemen. Vervolgens worden de mogelijkheden gegeven, worden er materialen laten zien en volgt er een prijsindicatie.

Stap 3. Ontwerp
De volgende stap is dat Spoenk u ontwerpen zal doorsturen. U kunt hierbij aanpassingen terugkoppelen tot het moment dat het juiste ontwerp staat. Vervolgens wordt hiervan nog een finale prijsindicatie gemaakt en is de ring klaar om gemaakt te worden.

Stap 4. Vervaardigen sieraad
Met het ontwerp gaat Spoenk aan de slag om uw ontwerp om te zetten in een tastbaar sieraad. De tijd die dat kost is afhankelijk van het ontwerp en wordt goed gecommuniceerd. Mochten er complicaties optreden dan wordt u hier uiteraard van op de hoogte gesteld. Als er extra kosten moeten worden gemaakt wordt dit ook eerst met u doorgesproken alvorens dit wordt uitgevoerd.

Stap 5. Voltooiing maatwerk
Op het moment dat uw sieraad klaar is krijgt u een mail. Vervolgens wordt er samen met u een afspraak gemaakt om het sieraad op te halen. Nadat de betaling is voltooid kunt u het sieraad mee naar huis nemen.

Spoenk-Goudsmid Europalaan 20, 3526 KS, Utrecht

M: info@spoenk-goudsmid.nl T: 06-49008890